Over mijzelf

Ik hou van lesgeven

Ik ben een gecertificeerd Healing Tao instructrice en een ‘associate instructor’ van Le Tao de la Femme Lune, en ik geef alleen les aan vrouwen. Al tijdens mijn eerste proefles in januari 2007 greep de eenvoud en effectiviteit van Healing Tao me volledig.

Sindsdien beoefen ik deze vitaliserende vorm van lichaamswerk enthousiast en intensief. Ik heb getraind en train nog steeds met een palet aan inspirerende leraren, zoals natuurlijk grootmeester Mantak Chia, Fabienne Flamand (de vrouw achter Le Tao de la Femme Lune), Michael Winn, Barry Spendlove en verschillende Healing Tao-leraren in Nederland, zoals Inge Maassen, Birgit Haberkamp, Dirkje Veltman en Eva van der Plas. Arri Berghout was mijn eerste, fantastische, zorgvuldige en toegewijde voorbeeld.

Achtergrond in de journalistiek

Gezondheid, spiritualiteit en zelfontwikkeling zijn altijd mijn interesses geweest. Tijdens mijn studie culturele antropologie (MA), de postdoctorale opleiding journalistiek en een carrière als journalist, hoofdredacteur en auteur, werd mijn leven breder.

Langzaam maar zeker werd ik me ervan bewust dat een mens veel meer is dan de optelsom van fysiek plus ratio. Ik begon te zien dat mensen uit vier pijlers bestaan:

  • Het fysieke

  • Het emotionele

  • Het mentale

  • Het spirituele

Alleen als we alle pijlers erkennen, leven en uitdrukking geven, kunnen we gezond en in balans zijn. Healing Tao is perfect voor het balanceren, revitaliseren en opladen van je fysieke voertuig. En dat niet alleen, taoïstische chi kungs werken ook op de andere drie pijlers en brengen ze zelfs met elkaar in evenwicht. Ik geef graag de vruchten van mijn interesses en rijke levenservaring door.

Naar mijn lessen

Mijn andere werk

Healing Tao houdt me geaard en vitaal voor mijn andere werk. Ik ben een gerenommeerd energetisch therapeut en healer, en heb de wereldwijde Divine Plan Healing School opgericht.

www.harrietkroon.nl
www.divineplanhealingschool.org
www.themarymagdalenelight.org

Divine Plan Healing School